skip to Main Content

Projektet består av tre bostäder. Två bostäder i ett nyproducerat parhus samt en minivilla, ett så kallat Attefallshus. Ljust och lugnt belägna på en stor plan tomt i uppvuxna och lummiga villakvarter i eftertraktade och barnvänliga Herrängen. Beräknad tid för inflyttning är under första kvartalet 2018.

Bostäderna i parhuset är på 129 kvadratmeter fördelade på två plan samt ett vindsplan. Varje bostad får egna soliga uteplatser på cirka 20 kvadratmeter i sydvästläge och disponerar det trädgårdsrum med gräsmatta som är beläget i direkt anslutning till bostaden. Varje bostad får ett eget avgränsat förrådsutrymme med egen dörr. Minivillan får en också en generös uteplats och disponerar det trädgårdsrum som är beläget i direkt anslutning till villan. Arkitekten har tänkt mycket på hur en modern familj nära staden vill leva. Genomtänkta planlösningar och klassiska materialval. Carraramarmor i fönsterbänkar och arbetsbänkar. Entrégolv i oljat smårutigt massivt ekparkettgolv och trappa med solida eksteg. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Till varje parhusbostad hör två parkeringsplatser. Yteffektivt placerade vid infarten så att resteran av tomten blir bilfri. Uppvärmningen sker via en egen frånluftsvärmepump med vattenburet uppvärmningssystem. Fiber kommer installeras i varje bostad.

Bostäderna säljs i bostadsrättsform. Förening kommer att ha låg skuldsättning. Försäljningen sker genom Baldersmäklarna.

För mer information kontakta: Pernilla Rosén, 0704-80 26 95, pernilla@baldersmaklare.se

För vägbeskrivning, se hitta.se

Intresseanmälan

Namn:

E-post:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Telefon:

Mobil:

Önskemål:

Back To Top