skip to Main Content

Thomas Uhlander har studerat ekonomi vid Uppsala universitet och har en civilingenjörsexamen från Chalmers. Thomas har jobbat för Ericsson med olika internationella mobiltelefoniprojekt, såsom t ex Grekland, Italien, Australien. Efter några år som Managementkonsult på ett nystartat IT-bolag, startade han eget 2002 med fastighetsutveckling och internationell handel.

Jonas Amandusson, civilekonom med inriktning på försäljning- och marknadsföring. Jonas har varit kollega med Kristian sen 2001 i olika bolag såsom Goodguy (produktutvecklare av nya tjänster), Kontorslandslaget (Marknadschef) och Koneo (Affärsområdeschef IT). Jonas har också varit projektledare för Smartahus-satsningen inom Fortum. Sedan 2003 driver Jonas ett eget konsultbolag inom management consulting.

Kristian Rosendahl är civilekonom med inriktning på försäljning- och marknadsföring. Kristian har arbetat tio år på Minolta och slutade där som marknads- o försäljningschef. Därefter var Kristian anställd på Goodguy (marknads o säljchef), Kontorslandslaget (VD) och Koneo (Vice VD). 2006 lämnade Kristian Koneo och startade Priceindx AB. Ett IT bolag som inriktar sig på prisjämförelser åt företag.

Back To Top